Referenssit

Referenssit ja yhteistyökumppanit

danske onnellisuusopisto_logo  art kinno
design_forumtamoraaaltoslushadeptus-logovvagrex-logo_turkoosi2 fblogo logo HAC logo      Nordic Startup School
Tekniikan Akateemiset

Elina piti loistavan esityksen TEKin uraillassa teemalla ”Vaikuttava esiintyjä”! Oli ilo huomata, että aihe kiinnosti myös lukuisia jäseniämme. Myös osallistujilta saatu palaute oli todella hyvää – sillä esityksen NPS oli huimat +90!  Itse olin todella vaikuttunut esityksestä. Elina kiteytti vaikuttavan esiintymisen erittäin tehokkaasti ja helposti omaksuttavasti. Myös hänen oma esiintymisensä vahvisti oppimista. Hänen esiintymisensä ja puheensa on erittäin selkeää, innostavaa ja energistä!  Voin suositella lämpimästi Elinaa vastaaviin esiintymistaidon valmennuksiin.

Arja Lindfors, Tekniikan Akateemiset
Contact Forum
Meille on tärkeää, että juontaja osaa muodostaa dialogia yleisön ja puhuijen välille. Elina osaa nostaa kiinnostavia kulmia esiintyjien puheenvuoroista ja kannattelee taitavasti tunnelmaa aina päivän ensimmäisestä puhujasta illan viimeiseen. Tapahtuman järjestäjänä arvostan, että voin huoletta jättää lavan ammattilaisen haltuun!
 
Reetta Eerikäinen, Contact Forum
SLUSH

Elinan omistautuneisuus ja positiivinen asenne ovat olleet absoluuttisen korvaamaton apu Talk The Talk kandidaattien valmentamisessa sekä koko ilmiön rakentamisessa.

Alexander Pihlainen
Varatoimitusjohtaja, Slush

HELCOM

I was very excited to see what we could learn from Elina. At the same time, I must admit I was a bit skeptical. Can an actress teach professionals how to present better?

Oh yes, she can, indeed!

It took 2 minutes for my skepticism to disappear.  Elina is full of energy. Elina is fun. Elina engages and communicates clearly.

She taught us a whole bunch of new presentation skills and made a 4 hours workshop seem very short. In one word: Elina is a gem for your organisation.

Manuel Frias Vega
Project Manager/GIS Expert
Helcom

AALTO UNIVERSITY

Elina Aalto has had the key role in training of public speaking and presentation skills for our Product Development students for 13 years. The Product Development class is our cap stone course for master students, and, among many things, has demanding presentations for large audience as well as pitching for professional visitors at exhibition stands.

Elina is a very good teacher and coach. During these years, she has been coaching roughly 200 students with outstanding results.

Feedback from Elina’s capacity as a teacher and coach has always been very good. We are looking forward to continue our cooperation, and I can warmly recommend her for such teaching and coaching activities where most professional and experienced trainer is needed.

Kalevi Ekman
Professor of Machine Design Captain of Aalto Design Factory

AALTO UNIVERSITY

Ehdottomasti paras esiintymisvalmennus mihin olen osallistunut! Esiintymisalan moniosaajana Elinalla on taito alleviivata ja kehittää yksilön vahvuuksia esiintyjänä. Olen oppinut tiedostamaan miten käyttäydyn esiintymistilanteessa ja valmennuksessa saamieni työkalujen avulla pysytyn hallitsemaan jännitystä sekä hyödyntämään parhaita puoliani lavalla. Riippumatta henkilön lähtötasosta, Elinan valmennus antaa konkreettiset eväät luontevaan ja itsevarmaan esiintymiseen ja niistä on jatkuvasti hyötyä minulle päivittäisessä työssäni. Pelkkää hyvää, kovaa ja paljon!

Martti Jerkku
Project Manager of Aalto Design Factory

SUOMEN POLIISIJÄRJESTÖJEN LIITTO

Koulutus oli jälleen kerran menetys! Elina Aalto saa osallistujat täysillä mukaan ja päivä kuluu siivillä. Elina mukautuu taitavasti tilanteeseen ja muuttaa tarvittaessa päivän kulkua siten, että notkahduksia päivään ei taatusti tule. Päivän aikana harjoitellaan parin kanssa, ryhmässä ja yksin – loppupäivästä kaikki hallitsevat hyviä niksejä esiintymiseen ja ovat valmiita esiintymään koko porukan edessä. Seuraava koulutus on jo varattu.

Minna Huhta
Koulutus- ja edunvalvontasuunnittelija
Suomen Poliisijärjestöjen Liitto

NAISJÄRJESTÖJEN KESKUSLIITTO

Elina Aalto piti pienelle työyhteisöllemme puolen päivän koulutuksen, joka rohkaisi, rentoutti, avasi äänihuuliamme ja nauratti. Kävimme epämukavuusalueellamme ja kasvatimme itsevarmuuttamme asiantuntijoina. Olemme palanneet Elinan oppeihin niin keskusteluissa kuin ennen tapahtumiakin ja kaikki ovat kokeneet ne hyödyllisiksi.

Salla Kajanmaa
Assistentti
Naisjärjestöjen Keskusliitto

LÄNSI-SUOMEN PELASTUSALAN LIITTO

Elina Aalto piti ryhmällemme (85hlö) esiintymis- ja vuorovaikutuskoulutuspäivän syksyllä 2017. Ryhmämme koostui kokeneista pelastusalan kouluttajista, jotka toimivat eri pelastustoimen osa-alueilla. Koulutus antoi kaikille uusia näkökulmia toimia ryhmän edessä.

Päivä koostui tekemisestä, harjoittelusta ja osallistumisesta. Elina on oikealla tavalla innostava. Suosittelen häntä lämpimästi kouluttamaan kokenuttakin esiintyjä- ja kouluttajaryhmää.

Anssi Lamminen
Järjestöpäällikkö
Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto