Isoja uutisia!

Täysin ainutlaatuinen esiintymisvalmennus starttaa maaliskuun alussa, ja sinulla on vielä tilaisuus lähteä mukaan!

Tämä valmennus on suunniteltu erityisesti sinulle, joka olet asiantuntija omalla alallasi ja esiinnyt työssäsi säännöllisesti.

Saatat huomata, että vaikka toistatkin tuttua ja turvallista kaavaa, yleisösi ei aivan syty viestistäsi, ja esityksesi jää vaisuksi. Ehkä työskentelet paljon numeroiden parissa ja havaitset, että yleisö kokee esityksesi tylsäksi. Tai kenties taistelet esiintymisjännityksen kanssa.

Vaikka tiedostatkin, että esiintymistaitojesi kehittäminen olisi hyödyllistä, saatat ajatella, ettei sinulla ole aikaa siihen. Tai ehkäpä sinulla olisi aikaa myöhään illalla, mutta valitettavasti valmennuksia ei tuolloin yleensä järjestetä.

Jos yllämainitut haasteet resonoi kanssasi, tämä interaktiivinen verkkovalmennus on juuri sinua varten!

Tämän verkkovalmennuksen avulla muutat tylsät ja tasapaksut presentaatiot vaikuttaviksi ja innostaviksi esityksiksi, jotka todella puhuttelevat yleisöäsi.

Valmennus tarjoaa selkeän polun kohti vaikuttavaa esiintymistä, jota seuraat yhdessä ryhmän ja valmentajasi kanssa kolmen kuukauden ajan. Voit opiskella sinulle sopivina päivinä valmentajan ja ryhmän tukea, silmiä ja palautetta hyödyntäen!

Tutustu tarkemmin valmennuksen sisältöön klikkaamalla itsesi verkkokauppaani.

Jos sinulla tulee kysyttävää, olethan yhteydessä sähköpostitse – vastaan enemmän kuin mielelläni kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin!