Elina valmentajana

Vuonna 2005 vanha kaverini soitti minulle yllättäen: ”tuutko valmentamaan esiintymistä insinööriopiskelijoille?” ”Miksipä ei”, ajattelin minä, nuori näyttelijäntyön opiskelija. Valmennus oli superhauskaa, opiskelijat tykkäsivät ja oppivat.

Vuodet kuluivat, muutaman tunnin workshop vaihtui muutaman kerran työpajoiksi, siitä pidemmiksi kokonaisuuksiksi, kieli englanniksi ja TKK Aalto Yliopistoksi.

Reilut 10 vuotta sitten korkeakouluopiskelijani kysyivät: ”Mikset tarjoaisi näitä valmennuksia muillekin?” ”Miksipä ei”, ajattelin minä, osallistuin yrittäjäkursseille ja perustin ekan yritykseni.

Nyt 11 vuotta myöhemmin olen puhunut ja valmentanut lukuisissa yrityksissä, oppilaitoksissa ja yhteisöissä, kaikkiaan tuhansia ihmisiä. Ja päivääkään en vaihtaisi pois.

Vahvuuteni esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmennuksessa on ennen kaikkea se, että tutkin ja harjoittelen samoja taitoja esiintyjän työssäni päivittäin. Käytänkin valmennuksissani paljon osallistavia harjoituksia, jotka kumpuavat liike-elämän esimerkkien ohella myös teatterimaailmasta. Valmennukseni ovat inspiroivia, oivalluttavia ja takaan, että niistä ei puutu naurua. Sillä kuka sanoi, että oppimisen pitäisi olla tylsää tai vakavaa?

Kurkkaa alta millaisia valmennuksia tarjoan just nyt ja laita sähköpostia tulemaan!

Puuduttavasta puheesta vaikuttavaksi vedoksi

Seuraava ryhmä starttaa lokakuussa 2024!
Ei enää tylsiä presiksiä! Tämän esiintymisvalmennuksen avulla muutat faktapohjaiset ja tasapaksut presentaatiot mieleenpainuviksi ja innostaviksi esityksiksi.

Lue lisää!

Keynote: Työelämän lavoilla

Luvassa on naurua ja hulvattomia hetkiä, mutta myös syvempää pohdintaa siitä, miten jokainen meistä voi ottaa haltuun omat esityksensä työelämän lavoilla. Tule siis mukaan oppimaan käytännön vinkkejä ja löytämään inspiraatiota omalle matkallesi kohti erinomaisia esityksiä. Esitykseni sopii erityisen hyvin esimerkiksi herättelemään tiimisi esiintymisintoa tai sparraamaan yrityksesi väkeä paremmiksi puhujiksi.

Ota yhteyttä!

All yours - tiimillesi räätälöity uniikki esiintymisvalmennus.

Täsmävalmennus tarjoaa tiiviin ja tehokkaan kokemuksen, joka vahvistaa esiintymistaitoja ja auttaa työntekijöitäsi loistamaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Ota yhteyttä!

Dramaattisesti erilaiset vuorovaikutusvalmennukset: Mirror Back Collective

Dramaattinen yritysvalmennuksemme on tehokas ja vaikuttava tapa luoda lisää tuottavuutta, luottamusta ja hyvinvointia työpaikalle. Draamalähtöiset tekniikat toimivat peilinä osallistujille kaikilla organisaation tasoilla, ja auttavat heitä tunnistamaan, hyväksymään ja muokkaamaan omaa käyttäytymistään.

Lue lisää!

Elinasta sanottua

Elina piti loistavan esityksen TEKin uraillassa teemalla ”Vaikuttava esiintyjä”! Oli ilo huomata, että aihe kiinnosti myös lukuisia jäseniämme. Myös osallistujilta saatu palaute oli todella hyvää – sillä esityksen NPS oli huimat +90! Itse olin todella vaikuttunut esityksestä. Elina kiteytti vaikuttavan esiintymisen erittäin tehokkaasti ja helposti omaksuttavasti. Myös hänen oma esiintymisensä vahvisti oppimista. Hänen esiintymisensä ja puheensa on erittäin selkeää, innostavaa ja energistä! Voin suositella lämpimästi Elinaa vastaaviin esiintymistaidon valmennuksiin.

Arja Lindfors, Tekniikan Akateemiset

Elina Aalto has had the key role in training of public speaking and presentation skills for our Product Development students for years. The Product Development class is our cap stone course for master students, and, among many things, has demanding presentations for large audience as well as pitching for professional visitors at exhibition stands. Elina is a very good teacher and coach. During these years, she has been coaching students with outstanding results. Feedback from Elina’s capacity as a teacher and coach has always been very good. We are looking forward to continue our cooperation, and I can warmly recommend her for such teaching and coaching activities where most professional and experienced trainer is needed.

Kalevi Ekman, Professor of Machine Design Captain of Aalto Design Factory

Koulutus erosi valtavasti lukuisista aiemmista esiintymisvalmennuksista, joihin olen vuosien mittaan osallistunut. Elina on hienosti yhdistänyt näyttelijätaustansa pitkään kokemukseensa valmennustyöstä ja löytänyt vaikuttamiseen ja esiintymiseen aivan uudenlaisia katsontakantoja ja ajatusmalleja. Ne todella vakuuttivat myös tällaisen pitkän linjan myyntityöläisen. Voin lämpimästi suositella Elinan koulutusta kaikille puhetyötä tekeville!

Susanna Kurki, Territory Manager Patient Monitoring, Ambu Finland