Klikkaa itsesi ensimmäisten joukkoon!

Asiantuntijoille suunnattu esiintymistaidon verkkovalmennus vol 2 starttaa lokakuussa!

Valmennuksen kesto on kahdeksan viikkoa, se vaatii työtä ja lupaan sen olevan aikasi arvoista. Tässä valmennuksessa et nimittäin todellakaan joudu puurtamaan yksin! Etsinkin syksyn ryhmään motivoituneita asiantuntijoita, jotka ovat valmiita kehittymään ja käyttämään siihen aikaansa. Paikkoja valmennukseen on rajoitettu määrä.

Nyt juuri sinulla, arvoisa verkkosivuillani vierailija, on mahdollisuus saada ensimmäisenä tietoa valmennuksesta sekä myynnin starttaamisesta klikkaamalla itsesi tästä uutiskirjeeni tilaajaksi. Kirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään…

…MUTTA se saattaa hyvinkin innostaa ja insipiroida sinua kehittämään esiintymistaitojasi!

Terkuin,

Elina